Almond Cluster
Ingredients:
500gm almond slivered
500gm Cottura Compund Button Milk
Bahan:
500gm kepingan badam
500gm Kompaun Coklat Susu Cottura
材料:
500克 杏仁条
500克 Cottura纽扣巧克力
Method:
Place almond silvered on a baking tray lined with parchment paper. Bake at 170°C for 5 minutes.
Melt the chocolate by double boiling.
Mix almond silvered with melted chocolate.
Spoon the mixture on a baking tray lined with parchment paper.
Cara Membuat:
Bakar kepingan badam pada suhu 170°C selama 5 minit.
Cairkan coklat guna teknik double-
Gaul kepingan badam bersama coklat cair.
Sudukan ikut saiz kegemaran di atas dulang pembakar yang telah dialaskan kertas minyak.
做法:
把杏仁条放在已铺好一层烘焙纸的烤盘上。以170°C 烘烤5分钟。
隔水把巧克力融化。
把烤好的杏仁条倒入融化好的巧克力里,搅拌均匀。
用小勺舀出适量的杏仁巧克力,放在不粘布上冷切即可。