Chocolate Lava Cake
Ingredients:
500gm BWY Chocolate Lava Cake Mix
200gm eggs (about 4 nos eggs)
180gm corn oil
150ml water
Bahan:
500gm Adunan Kek Lava Coklat BWY
200gm telur (lebih kurang 4 biji)
180gm minyak jagung
150ml air
材料:
500克 熔岩巧克力蛋预拌粉
200克 鸡蛋(大约4颗鸡蛋)
180克 玉米油
150毫升 水
Method:
Place all ingredients into a bowl and mix until combined.
Spoon batter into paper cups until ¾ full.
Bake at 190°C for 10-12 minutes.
Invert on individual plates while warm and serve with vanilla ice cream.
Cara membuat:
Masukkan semua bahan ke dalam mangkuk dan kacau sehingga sebati.
Masukkan adunan ke dalam cawan kertas (muffin) sehingga 3/4 penuh.
Bakar pada suhu 190°C selama 10-12 minit.
Balikkan kek yang telah masak di atas pinggan semasa kek masih panas dan hidangkan dengan aiskrim vanilla.
做法:
把所有材料加入预拌缸中搅拌均匀。
把面糊倒入纸杯至3/4满。
以190°C 烘烤10-12分钟。
出炉后立刻倒扣脱模摆在盘上,配上香草冰淇淋,趁热享用。