BWY HOLDINGS SDN BHD (1108277-W)
No. 22, Jalan Anggerik Mokara 31/44
Kawasan Industri Kota Kemuning
40460 Shah Alam, Selangor, MALAYSIA. +603 5525 1000 hello@bakewithyen.my
Put all ingredients in a bowl, mix using low speed for 6 minutes and medium speed for 4 minutes. Add in walnut pieces and raisins, mix for another 2 minutes in low speed.
Remove dough from bowl and rest for 30 minutes at room temperature.
Divide the dough into 6 pieces (about 200gm each), roll into round shape and rest for 30 minutes.
Shape the dough into triangle shape.
Place the dough to proof momentarily as a final fermentation process for 75 minutes at 32°C.
Dust with semolina flour and give a few cuts to each dough.
Bake for 25 minutes in a preheated oven at 200°C.
Cara Membuat:
Masukkan semua bahan ke dalam mangkuk, uli lebih kurang 6 minit dengan kelajuan rendah dan 4 minit dalam kelajuan sederhana. Tambah kacang walnut dan kismis, uli guna kelajuan rendah selama 2 minit.
Keluarkan doh dari mangkuk pengadun dan rehatkan selama 30 minit pada suhu bilik.
Bahagikan doh kepada 6 bahagian (kira-kira 200gm setiap satu), bulat dan rehatkannya selama 30 minit.
Bentukkan doh menjadi segi tiga.
Rehatkan doh selama 75 minit pada suhu 32°C.
Taburkan sedikit tepung semolina dan buat beberapa hirisan di atas doh.
Bakar selama 25 minit dalam ketuhar yang telah dipanaskan pada suhu 200°C.