Salted Caramel Cookies
Ingredients:
(Yield: 150 pcs)
- 500gm Salted Caramel Cookies Mix
- 250gm butter
- natural coarse sea salt
Bahan:
(Hasilan: 150 biji)
- 500gm Adunan Biskut Karamel Masin
- 250gm mentega
- garam
材料:
(分量:150片)
- 500克 咸焦糖曲奇预拌粉
- 250克 牛油
- 海盐
Method:
- Preheat oven to 180°C. Line a baking sheet with parchment paper and set it aside.
- In a mixing bowl, beat the butter until softened. Pour in the cookies mix until well combined and the dough becomes smooth. Do not overmix
- Shape into little balls and place them on a baking sheet, then flatten it by hand or shape the dough as desired. Sprinkle a bit of natural coarse sea salt.
- Bake at 170°C – 180°C for approximately 15 minutes or until cookies turn light brown.
- Leave it to cool before storing them in an air-tight container.
Cara Membuat:
- Campurkan semua bahan, uli 6 minit dengan kelajuan sederhana dan 8 minit dengan kelajuan tinggi.
- Simpan doh dalam bekas yang bertutup dan rehatkan selama 30 minit pada suhu bilik./li>
- Bahagikan doh kepada 15 bahagian (60gm setiap satu).
- Bentukkan bulat untuk setiap doh dan letakkan di atas dulang pembakar, tutup dan rehatkan selama 90 minit pada suhu bilik.
- Bakar selama 11 – 13 minit dalam ketuhar yang telah dipanaskan pada suhu 210°C.
做法:
- 将烤箱预热至180°度。在烤盘铺上一层烘培纸后,放一旁备用。
- 在搅拌盆里,打发牛油至松软。加入曲奇预拌粉后继续搅拌至成软面团。请注意不要搅拌过度。
- 把面团搓成小圆球,然后整齐地排放在烤盘上,用手按压或把面团整成想要的形状。撒上些许海盐。
- 以170°度- 180°度烘烤大约15分钟或烤至曲奇呈浅褐色。
- 把曲奇放置完全冷却后才装入密封罐子。