Sourdough Cranberry Scones
Ingredients:
- 250gm Ausicows Butter
- 570gm BWY Sourdough Scones Mix
- 1nos egg
- 180gm Meadow Fresh UHT Full Cream Milk
- 100gm dried cranberries
- Pineapple Jam (Strawberry Flavour)
Bahan:
- 250gm Mentega Ausicows
- 570gm Adunan Sourdough Scone BWY
- 1biji telur
- 180gm Susu UHT Penuh Krim Meadow Fresh
- 100gm kranberi kering
- Pineapple Jam (Perisa Strawberi)
材料:
- 250克 Ausicows牛油
- 570克 BWY司康饼预拌粉
- 1颗 鸡蛋
- 180克 Meadow Fresh全脂牛奶
- 100克 蔓越莓干
- 黄梨陷(草莓味)
Method:
- Preheat oven to 200°C.
- Beat butter until soften, then add in BWY Sourdough Scones Mix, mix until well combined.
- Add in egg and milk until well combined. Lastly add in dried cranberries until well combined.
- Flatten the dough into a rectangle 2 inches thickness. Use a round cutter to cut the dough into shape. Brush the scones with egg wash.
- Bake the scones for 20 minutes or until golden and flaky.
- Cool on tray for 10 minutes, cut half, then serve with pineapple jam.
Cara Membuat:
- Panaskan ketuhar ke 200°C.
- Pukul mentega sehingga lembut, masukkan Adunan Sourdough Scone BWY, gaul sehingga sebati.
- Masukkan telur dan susu sehingga sebati. Akhir, masukkan kranberi kering, gaul sebati.
- Ratakan doh menjadi segi empat sama 2 inci tebal. Gunakan pemotong biskut untuk potong doh. Sapukan permukaan scone dengan sapuan telur.
- Bakar scone selama 20 minit atau sehingga bewarna coklat keemasan.
- Sejukkan di dalam dulang selama 10 minit, potong, dan hidangkan bersama jam nenas.
做法:
- 预热烤箱至200°度。
- 打发牛油,然后加入司康饼预拌粉,搅拌均匀。
- 加入鸡蛋和牛奶,揉至软面团。最后,拌入蔓越莓干,揉均匀。
- 把面团擀平至2寸厚的长方形面团。用圆形模具按压出形状。在面团表面刷上一层蛋液。
- 把司康饼放入烤箱烘烤20分钟或烤至金黄色。
- 让司康饼冷却10分钟,切成一半,然后涂上黄梨陷,即可享用。