Sourdough Cranberry Scones
Ingredients:
250gm Ausicows Butter
570gm BWY Sourdough Scones Mix
1nos egg
180gm Meadow Fresh UHT Full Cream Milk
100gm dried cranberries
Pineapple Jam (Strawberry Flavour)
Bahan:
250gm Mentega Ausicows
570gm Adunan Sourdough Scone BWY
1biji telur
180gm Susu UHT Penuh Krim Meadow Fresh
100gm kranberi kering
Pineapple Jam (Perisa Strawberi)
材料:
250克 Ausicows牛油
570克 BWY司康饼预拌粉
1颗 鸡蛋
180克 Meadow Fresh全脂牛奶
100克 蔓越莓干
黄梨陷(草莓味)
Method:
Preheat oven to 200°C.
Beat butter until soften, then add in BWY Sourdough Scones Mix, mix until well combined.
Add in egg and milk until well combined. Lastly add in dried cranberries until well combined.
Flatten the dough into a rectangle 2 inches thickness. Use a round cutter to cut the dough into shape. Brush the scones with egg wash.
Bake the scones for 20 minutes or until golden and flaky.
Cool on tray for 10 minutes, cut half, then serve with pineapple jam.
Cara Membuat:
Panaskan ketuhar ke 200°C.
Pukul mentega sehingga lembut, masukkan Adunan Sourdough Scone BWY, gaul sehingga sebati.
Masukkan telur dan susu sehingga sebati. Akhir, masukkan kranberi kering, gaul sebati.
Ratakan doh menjadi segi empat sama 2 inci tebal. Gunakan pemotong biskut untuk potong doh. Sapukan permukaan scone dengan sapuan telur.
Bakar scone selama 20 minit atau sehingga bewarna coklat keemasan.
Sejukkan di dalam dulang selama 10 minit, potong, dan hidangkan bersama jam nenas.
做法:
预热烤箱至200°度。
打发牛油,然后加入司康饼预拌粉,搅拌均匀。
加入鸡蛋和牛奶,揉至软面团。最后,拌入蔓越莓干,揉均匀。
把面团擀平至2寸厚的长方形面团。用圆形模具按压出形状。在面团表面刷上一层蛋液。
把司康饼放入烤箱烘烤20分钟或烤至金黄色。
让司康饼冷却10分钟,切成一半,然后涂上黄梨陷,即可享用。