The Elegant (Almond Pineapple Biscuit)
Ingredients:
250gm BWY Biscuit Mix
50gm ground almond
150gm Echte Boter Butter
300gm BWY Pineapple Paste
100gm almond diced
Bahan:
250gm Tepung Biskut BWY
50gm serbuk badam
150gm Mentega Echte Boter
300gm Pes Inti Nenas BWY
100gm badam hancur
材料:
250克 BWY饼干预拌粉
50克 杏仁粉
150克 Echte Boter牛油
300克 BWY黄梨陷
100克 杏仁碎
Method:
Mix and beat the butter, biscuit mix and ground almond until well combined.
Weight dough to about 8gms each and roll to ball form.
Slightly flatten the ball and use your thumb to press a hole in the middle.
Egg washes the cookies.
Weight pineapple paste to about 5gms each and roll to ball form.
Stick almond diced around the pineapple paste ball before placing it on top of the thumb’s hole.
Bake for around 20 minutes in preheated oven at 175°C.
Cara membuat:
Campurdan pukul mentega, tepung biskut serta serbuk badam dan gaul sehingga menjadi doh yang sebati.
Bahagikan doh itu kepada 8gm bulat kecil.
Guna ibu jari anda dan tekan di tengah doh itu untuk masukkan inti nenas.
Sapu permukaan doh menggunakan kuning telur.
Bahagikan inti nenas kepada 5gm bulat kecil.
Salutkan inti nenas dengan badam hancur, kemudian letakkan inti nenas di atas doh yang telah disediakan.
Bakar pada suhu 175°C selama 20 minit.
做法:
将牛油,饼干预拌粉以及杏仁粉混合均匀后揉成面团。
将面团分成每小团8克,搓圆。
在小球的中间用拇指按压出一个凹洞。
在饼干面团上刷一层鸡蛋液。
将黄梨陷分成每小团5克,搓圆。
将黄梨陷放入杏仁碎中滚一圈,然后放在已准备好的饼干面团上。
把饼干放入预热烤箱以175°C 烘烤约20分钟。