The Elegant (Almond Pineapple Biscuit)
Ingredients:
- 250gm BWY Biscuit Mix
- 50gm ground almond
- 150gm Echte Boter Butter
- 300gm BWY Pineapple Paste
- 100gm almond diced
Bahan:
- 250gm Tepung Biskut BWY
- 50gm serbuk badam
- 150gm Mentega Echte Boter
- 300gm Pes Inti Nenas BWY
- 100gm badam hancur
材料:
- 250克 BWY饼干预拌粉
- 50克 杏仁粉
- 150克 Echte Boter牛油
- 300克 BWY黄梨陷
- 100克 杏仁碎
Method:
- Mix and beat the butter, biscuit mix and ground almond until well combined.
- Weight dough to about 8gms each and roll to ball form.
- Slightly flatten the ball and use your thumb to press a hole in the middle.
- Egg washes the cookies.
- Weight pineapple paste to about 5gms each and roll to ball form.
- Stick almond diced around the pineapple paste ball before placing it on top of the thumb’s hole.
- Bake for around 20 minutes in preheated oven at 175°C.
Cara membuat:
- Campurdan pukul mentega, tepung biskut serta serbuk badam dan gaul sehingga menjadi doh yang sebati.
- Bahagikan doh itu kepada 8gm bulat kecil.
- Guna ibu jari anda dan tekan di tengah doh itu untuk masukkan inti nenas.
- Sapu permukaan doh menggunakan kuning telur.
- Bahagikan inti nenas kepada 5gm bulat kecil.
- Salutkan inti nenas dengan badam hancur, kemudian letakkan inti nenas di atas doh yang telah disediakan.
- Bakar pada suhu 175°C selama 20 minit.
做法:
- 将牛油,饼干预拌粉以及杏仁粉混合均匀后揉成面团。
- 将面团分成每小团8克,搓圆。
- 在小球的中间用拇指按压出一个凹洞。
- 在饼干面团上刷一层鸡蛋液。
- 将黄梨陷分成每小团5克,搓圆。
- 将黄梨陷放入杏仁碎中滚一圈,然后放在已准备好的饼干面团上。
- 把饼干放入预热烤箱以175°C 烘烤约20分钟。